Προγραμματα

Δειτε τα διαθεσιμα προγραμματα του Yellow Tennis Club
και επιλεξτε αυτο που σας ταιριαζει

Προγραμματα Tennis

Το YTC έχει σχεδιάσει προγράμματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των αθλουμένων.

Mini Tennis

Η μεθοδολογία εισαγωγής και εκμάθησης του αθλήματος γίνεται σύμφωνα με το προτεινόμενο σύστημα και τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας αντισφαίρισης (ITF) και του βασικού της προγράμματος tennis 10’s.

Ανάλογα με την ηλικία και τη βιολογική ανάπτυξη του κάθε παιδιού χωρίζουμε το πρόγραμμα σε διαφορετικά εκπαιδευτικά στάδια ανάπτυξης.

περισσοτερα →

Ψυχαγωγικά τμήματα εφήβων

Στα τμήματα αυτά εντάσσονται έφηβοι που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του τένις είτε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε αυτό συνδιάζοντας τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας.

Αγωνιστικό

Υψηλού επιπέδου εντατική προπόνηση για παίκτες και παίκτριες που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες. Ειδικά προγράμματα φυσικής κατάστασης, προσαρμοσμένα στο άθλημα του τενις, πλαισιώνουν τα αγωνιστικά τμήματα.

Προγράμματα ενηλίκων

Αρχαριοι

Τα τμήματα αρχαρίων απευθύνονται σε άτομα που κάνουν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα του τενις.


Προχωρημενοι

Οι αθλούμενοι χωρίζονται σε τμήματα με μικρή εμπειρία και σε τμήματα με εμπειρία κατόπιν δοκιμαστικών μαθημάτων από τους προπονητές του YTC.


Maniacs

Το YTC και το έμπειρο προπονητικό του team είναι σε θέση να προσφέρει ένα δυναμικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε αθλούμενους που έχουν πολυετή εμπειρία και συμμετοχές σε open τουρνουά.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Προσαρμοσμένα μαθήματα εκμάθησης και προπόνησης tennis σε ένα ή δύο άτομα, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, για βελτίωση της τεχνικής ή την άμεση εισαγωγή τους στο άθλημα του τένις.

Ενοικίαση γηπέδων

Στο YELLOW TENNIS CLUB διατίθενται γήπεδα προς ενοικίαση καθημερινά από τις 09:00-23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00-22:00. Οι κρατήσεις γηπέδων γίνονται τηλεφωνικά με τη γραμματεία του YTC.

περισσοτερα →

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.